Сидір Кізін: «На судовій гілці влади лежить найбільша відповідальність за справедливість у суспільстві»

Сидір Кізін: «На судовій гілці влади лежить найбільша відповідальність за справедливість у суспільстві»

29.03.14 12:19 0 669
Під час зустрічі з працівниками апеляційного суду Житомирської області голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що українське суспільство очікує на оновлення влади. Сидір Васильович розповів про те, що він, як керівник виконавчої вертикалі в області, зараз працює над кадровими змінами, головна мета яких – відновити довіру громадян до основних політичних інституцій.

Акцентуючи увагу на функціонуванні судової гілки влади, очільник області зазначив, що саме на ній лежить найбільша відповідальність за справедливість у суспільстві.

Сидір Кізін також поділився своїм баченням того, як має проходити оновлення влади на Житомирщині. Першим критерієм до тих, хто займе високі посади, є довіра громадян. Таким чином, найбільш одіозні чиновники вже написали заяви на звільнення. Другий критерій – це професійність, що фактично виключає проведення змін заради змін і тотальної чистки лав посадовців заради того, аби лише помінялися прізвища. За словами голови облдержадміністрації, ретельний підхід до формування нової влади вимагає часу й зусиль для того, аби зробити її справді дієвою.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У НАТО буде новий ...
Наступна новина: На Хмельниччині уряд ...

КОМЕНТАРІ