Чернігівська область: під час спалювання сухої трави загинула людина

Чернігівська область: під час спалювання сухої трави загинула людина

29.03.14 09:30 0 639
З настанням весни на свої присадибних ділянках, сільгоспугіддях і полях громадяни спалюють минулорічні залишки сухої трави, стерню, сміття та опале листя. Нажаль, ніхто не замислюється, що крім того, що забруднюють наше навколишнє середовище, це ще й дуже небезпечно. Неконтрольований вогонь підбирається до житлових будинків, надвірних споруд, в результаті чого виникають пожежі, які знищують матеріальні цінності. Іноді така необережність коштує людського життя Під час однієї з подібних пожеж загинула літня жінка.

Нещасний випадок трапився 27 березня об 00:15 у с. Риботин Коропського району на присадибній ділянці в осередку випаленої сухої трави було виявлено обгоріле тіло 74- річної пенсіонерки, яка проживала самотньо.

Обставини трагедії та причина виникнення пожежі з’ясовуються.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС у Чернігівській області звертається до населення з проханням бути уважними й обережними при поводженні з вогнем. Забороняється розводити багаття в лісопаркових зонах, на присадибних ділянках, сільгоспугіддях та торфовищах, кидати непогашені сірники або недопалки. Саме з цих причин і виникають пожежі. Будьте вкрай обережними під час поводження з відкритим вогнем! Постійно контролюйте розваги дітей, які можуть вигадати небезпечну гру з вогнем. Пам’ятайте, кожна пожежа не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, а й призводить до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ