У Рівненській області рятувальники з місцевими депутатами організовують навчання населення порядку дій у разі хімічної небезпеки

У Рівненській області рятувальники з місцевими депутатами організовують навчання населення порядку дій у разі хімічної небезпеки

29.03.14 10:49 0 644
27 березня в селі Городок працівники Головного управління ДСНС у Рівненській області прийняли участь у роботі сесії депутатів Городоцької сільської ради, територія якої і ще шести прилеглих сіл потрапляють у зону можливого хімічного забруднення в разі аварії на ПАТ «Рівнеазот».

Фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій спільно з народними обранцями обговорили питання щодо дій у разі виникнення хімічної аварії на підприємстві, де наголосили про актуальність забезпечення населення засобами індивідуального захисту для збереження життя та здоров’я громадян. З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники вручили депутатам пам’ятки про порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій для подальшого розповсюдження серед мешканців сіл.

В ході засідання начальник Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Віктор Бабак розповів депутатам про проблеми у забезпеченні протипожежного захисту в сільській місцевості району, наголосивши на необхідності створення місцевих пожежних команд. Дана ініціатива була відразу винесена на голосування та отримала сто відсоткову підтримку громади. Отже, вже найближчим часом в с. Городок запрацює місцевий пожежний підрозділ.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прийняття антикризового ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ