У Рівненській області рятувальники разом із соцпрацівниками навчали селян правилам безпечної життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники разом із соцпрацівниками навчали селян правилам безпечної життєдіяльності

29.03.14 17:42 0 718
26 березня рятувальники спільно з працівниками Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою профілактики негативних явищ, пропаганди здорового способу життя, профорієнтації та роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах на території сіл Звіздівка, Корчин, Гута, Малий та Великий Мидськ Костопільського району.

Під час проведеного відпрацювання фахівці провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та обходи приватних житлових будинків. У першу чергу рейдівці відвідували домоволодіння мешканців що відносяться до так званої «категорії ризику», одиноких, престарілих громадян, багатодітні та неблагополучні родини.

Рятувальники наголошували людям на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті, проінструктували про небезпеку спалювання сухого листя, залишків сухої рослинності і чагарників в господарських угіддях, на присадибних ділянках і полях, поблизу лісових масивів та уздовж автодоріг, а також селянам роз’яснили як необхідно діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. Аби громадяни завжди могли пригадати важливі правила безпеки, рятувальники надали їм застережливі листівки та пам’ятки з відповідною експрес-інформацією.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ