У Рівненській області на захист держави

У Рівненській області на захист держави

29.03.14 11:37 0 690
У зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася у країні, спеціалісти Млинівського районного центру зайнятості 27 березня провели захід для безробітних чоловіків, на який запросили військового комісара райвійськкомату Анатолія Кононова.

Анатолій Васильович повідомив, що згідно з Указом Президента України від 17 березня 2014 року № 303 оголошено часткову мобілізацію, яка обумовлена загостренням суспільно-політичної ситуації на Кримському півострові. Увага акцентується в першу чергу на військових фахівцях, які проходили службу в Збройних Силах України, та людях, котрі добровільно йдуть в армію. Військовий комісар поінформував, що усі громадяни України віком до 45 років, які проходили військову службу у лавах Збройних Сил України або інших військових формуваннях, можуть особисто звернутися у районний військовий комісаріат за місцем реєстрації та перебування на військовому обліку, а у випадку отримання повістки повинні прибути за вказаним місцем у визначений час. Далі присутні були ознайомленні із законами України «Про військовий обов'язок і військову службу» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Анатолій Кононов також поінформував чоловіків про формування Національної гвардії на базі військ Міністерства внутрішніх справ та наголосив, що Національна гвардія України запрошує усіх, хто має честь стати на захист Вітчизни. Він розповів про прийом на військову службу, порядок укладання контракту та проходження служби, забезпечення, пакет соціального і правового захисту військовослужбовців.

На завершення заступник директора центру зайнятості Лариса Ліпчанська надала інформацію стосовно перебування на обліку та відвідування центру зайнятості громадян, які отримали повістку до військкомату.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ