Тернопільщина представлена на виставці UITT «Україна - подорожі та туризм»

Тернопільщина представлена на виставці UITT «Україна - подорожі та туризм»

29.03.14 09:49 0 640
Представники управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації взяли участь у роботі ХХ Міжнародної туристичної виставки UITT «Україна - подорожі та туризм», що відкрилася 26 березня у Києві.

Ювілейна виставка спонукала учасників ринку забути про внутрішні протиріччя й об'єднатися для підтримки галузі в цей непростий час. На церемонії відкриття з вітальними словами виступили Олена Шаповалова, голова Державного агентства з туризму та курортів, Фабріціо Романо, посол Італії в Україні, директор з міжнародних продажів туристичних виставок ITE Travel Марія Бадах, та Ірина Коршуненко, комерційний директор групи виставок компанії «Прем'єр Експо».

Серед почесних гостей виставки - Дмитро Булатов - міністр молоді та спорту України, Марино Фіноцці - міністр туризму регіону Венето (Італія), консул Італії в Україні Маттео Крістофарі, посли Аргентини - Ліла Ролдан Васкес де Муан, Азербайджану - Ейнулла Мандатлі, Болгарії - Красімір Мінчев, Угорщини - Міхай Баєр, Греції - Василіос Пападопулос, Кіпру - Вассос Чамберлен, Китаю - Чжан Сіюнь, Словаччини - Юрай Сівачек, Туреччини - Мехмет Самсар, Хорватії - Томіслав Відосевіч, президент Турецької асоціації медичного туризму - Емін Чакмак та інші.

Представники управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації знайомили учасників і гостей виставки з туристичними атракціями області за допомогою туристичних буклетів «Тернопільщина», «Почаїв», «Заравниця», а також нового видання туристичної карти Тернопільщини.

Учасники виставки – понад 300 туристичних організацій і туроператорів пропонують тури і подорожі в 22 країни світу. Серед них Аргентина, Азербайджан, Бразилія, Болгарія, В'єтнам, регіон Венето (Італія), Греція, Ізраїль, Кіпр, Мальдіви, Німеччина, Словенія, Таїланд, Туреччина, Угорщина,Україна, ПАР та інші.

Ділова програма заходу насичена і різноманітна: включає 113 годин семінарів і презентацій на 11 майданчиках. Представники управління взяли участь у презентації нового туристичного іміджу України, який було розроблено на замовлення Держагентства України з туризму та курортів, а також у конференції Асоціації лідерів турбізнесу України на тему: «Законодавчі зміни і майбутнє туризму України».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ