На Тернопіллі Олег Сиротюк привітав з професійним святом працівників театру

На Тернопіллі Олег Сиротюк привітав з професійним святом працівників театру

29.03.14 08:05 0 662
Грамотами облдержадміністрації з нагоди Міжнародного дня театру керівник краю Олег Сиротюк відзначив служителів Мельпомени Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

" хороший день, прем'єра, всі вітають театралів з їхнім професійним святом. Вітальні слова лунають на адресу кожного актора, кожної людини, яка працює в театрі, яка своєю працею приносить нам задоволення, дозволяє спостерігати та бути присутніми на хороших прем'єрах, на хороших виставах. Впродовж останніх місяців за стінами цього театру вирувало життя, вирували революційні події і багато тисяч тернополян стали їх учасниками. А театр, гра акторів дозволяє відволіктися від буденності, забути про проблеми та поринути у світ прекрасного", - каже Олег Сиротюк.

За словами очільника краю, в своєму житті ми повинні бути сміливими та відповідальними. Ми повинні дякувати за те, що наш театр живе, що наш театр творить, що театр дарує нам нові враження, нові емоції, нові відчуття.

Саме в театрі можна побачити віддзеркалення життєвих подій, можна побачити самого себе. А побачиити себе зі сторони - це також відповідально та сміливо, - переконаний Олег Сиротюк.

Позитивні враження залишилися у керівника Тернопілля і після перегляду прем'єри вистави "Народний депутат".

"Ми ще раз переконалися, що наш театр - це скарбниця талантів, ми побачили талановиту режисуру, прекрасну гру. кожен, хто сюди прийшов, отримав заряд позитивної енергії, яка зараз так необхідна кожному в такий непростий час. Потрібно задуматися і політикам, бо театрали бачать все і все це показують у своїх виставах", - підсумував Олег Сиротюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ