На Тернопіллі міліціонери оперативно розшукали злодія, який скоїв крадіжку з автомобіля

На Тернопіллі міліціонери оперативно розшукали злодія, який скоїв крадіжку з автомобіля

29.03.14 14:47 0 637
Відчинений автомобіль та залишені у ньому цінні речі – привертають увагу злодіїв. У цьому нещодавно переконався 23-річний житель Ланівецького району.

Залишивши автомобіль на подвір’ї власного господарства, чоловік невдовзі виявив, що з салону зник гаманець з грошима. Із заявою про крадіжку потерпілий звернувся до працівників місцевого райвідділу міліції.

Правоохоронці оперативно розшукали злодія. Ним виявився 24-річний місцевий житель. Чоловік не вперше порушує Закон. В минулому році молодик звільнився із в’язниці, де провів чотири роки за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Як зізнався підозрюваний, вчиняти крадіжку він не планував, все вийшло випадково. Прогулюючись ввечері, запримітив на приватному подвір’ї автомобіль, підійшовши ближче, побачив, що машина незачинена. Відчинив дверцята і забрав гаманець. Скористатися грошима, а це понад 600 гривень, які були у портмоне, злодію перешкодили працівники міліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Триває досудове слідство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ