Студентам Криму для переходу в інший виш України достатньо залікової – Совсун

Студентам Криму для переходу в інший виш України достатньо залікової – Совсун

29.03.14 14:27 0 693
Міністерство освіти і науки України спростило процедуру переходу студентів Криму в інші виші країни. Як повідомила перший заступник міністра освіти та науки Інна Совсун, відомство дозволило університетам приймати на навчання студентів з Криму, які не отримали повного пакету документів. Студентам дозволено донести документи пізніше. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Для переведення студентів з Криму потрібно мати особову справу з внз Криму, а якщо її неможливо отримати, то, принаймні, залікову книжку», – повідомила Совсун.

За її словами, у разі виникнення питань, пов’язаних з документацією, університети можуть скористатися Єдиною державною електронною базою з питань освіти і перевірити, чи дійсно студент навчається у кримському університеті.

«Стосовно студентів-контрактників Міністерство звернулося до вищих навчальних закладів, щоб вони зберегли рівень оплати на тому рівні, на якому він був встановлений у Криму», – повідомила Совсун.

Днями директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук заявив, що проводити в нинішніх умовах зовнішнє незалежне оцінювання у Криму неможливо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ