Відпочинок в Анапі

Відпочинок в Анапі

29.03.14 16:09 0 1227

Анапа - місто легенда, занесений до списку історичних міст пам'ятників Російської Федерації, як місто музей античності, місто що випробувало на своєму шляху багато подій і крутих поворотів. Повністю зруйнований під час Другої Світової Війни, він у середині п'ятдесятих років повстав з попелу і сьогодні його можна вважати курортом з європейським рівнем сервісу.

Приїхать на відпочинок в Анапі в літній час всією родиною, стало доброю традицією для жителів Росії, адже пляжі міста - ідеальне місце для дітвори. Детальніше про відпочинок в Анапі читайте тут: http://hochu-na-yuga.ru/anapa/. Батьки можуть не боятися відпускати їх самостійно плескатися в морській воді, так як море біля берега досить дрібне і тепле. До послуг туристів і людей, які прибули на лікування десятки санаторіїв, приватних пансіонатів, готелів і приватний сектор.

Тут можна вибрати умови проживання на будь-який рівень достатку - від кімнати в приватному секторі зі зручностями у дворі і самостійним приготуванням їжі, до номера «люкс» в шикарному готелі з кондиціонером, інтернетом, супутниковим телебаченням і всіма зручностями. Можна з упевненістю говорити, що відпочинок в місті Анапа 2014 року - це відпочинок з комфортом, за найнижчу вартість в порівнянні з іншими курортами Краснодарського краю.

Крім теплого моря і ласкавого сонця, до послуг гостей міста багата культурна програма: екскурсії в дельфінарій, на берег Азовського моря в ході якої вам розкажуть про грязелікування і всіх видах лікувальних грязей які добувають в околишніх лиманах, а також на сопках Таманського півострова. Бажаючі можуть відвідати гірські водоспади, музей- заповідник «Горгіппія» міста Анапа, відпочинок в Анапі у вересні також дуже цікавий, приїхавши на відпочинок в Анапі в «оксамитовий сезон» Ви обов'язково потрапите на кінофестиваль країн Балтії та СНД «Кіношок», який стало традицією проводити в цьому місті протягом ось уже десяти років.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Львові працівник ...

КОМЕНТАРІ