На Хмельниччині вирішення проблемних питань громадян – на контролі голови облдержадміністрації

На Хмельниччині вирішення проблемних питань громадян – на контролі голови облдержадміністрації

30.03.14 16:22 0 782
Голова облдержадміністрації Леонід Прус здійснив перший виїзний прийом громадян. Із своїми проблемними питаннями та надією на їх якнайшвидше вирішення до керманича краю мали можливість звернутися жителі Старосинявського району.

Тематика звернень була різною. Найчастіше люди зверталися із питань земельних – це і виготовлення документації на землю, і повернення заборгованості за пай. Голова районної організації «Спілки ветеранів Афганістану» висловив вдячність за розуміння їхніх намірів та сподівання на подальшу співпрацю з органами виконавчої влади у забезпеченні потреб цієї категорії громадян. Зокрема, йшлося про створення відповідного музею та впорядкування парку.

Голову облдержадміністрації цього дня також просили посприяти завершенню будівництва Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цьому довгобуду вже більше двадцяти років. Заморожене будівництво відновили лише 2011 року. За цей час стара школа почала руйнуватися і навчатися там стало небезпечно. Відтак, не дочекавшись завершення усіх необхідних робіт, діти сіли за парти нової школи, яка фактично не була здана в експлуатацію. Необхідні кошти для завершення, а потрібно ще зробити пожежний резервуар, огорожу, спортзал та інше, будівельна організація отримала під гарантійний лист, де зобов’язалася до 1 квітня 2014 року виконати запланований обсяг робіт. Проте з нового року у школі будівельників не бачили.

Житель с. Мшанець прийшов до голови адміністрації на прийом, аби заручитися підтримкою у важливій, на його думку, справі. Село знаходиться на кордоні з Житомирською областю. На в’їзді у населений пункт заявник запропонував встановити відповідний знак, який сповіщав би про початок Хмельницької області.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич: ...
Наступна новина: На Закарпатті міліціонери ...

КОМЕНТАРІ