На Хмельниччині під час гасіння пожежі виявлено тіло 37-річного чоловіка

На Хмельниччині під час гасіння пожежі виявлено тіло 37-річного чоловіка

30.03.14 13:13 0 772
29 березня о 5:20 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Велика Радогощ. Про нещасний випадок повідомила сусідка за номером телефону «101».

Негайно до місця виклику прибуло відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій Ізяславського району та місцева пожежна команда с. Плужне. Вони оперативно та злагоджено ліквідували загоряння.

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 37-річного власника помешкання, інваліда дитинства 3-ї групи.

Ймовірною причиною пожежі послужила необережність під час паління.

Як з’ясувалося загиблий при житті зловживав спиртними напоями та полюбляв палити цигарки.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій регіону, представники влади на місцях та соціальні працівники постійно проводять з населенням інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо попередження виникнення пожеж, травмування та загибелі людей на них. Незважаючи на це деякі громадяни свідомо нехтують усілякими застереженнями та створюють хибну думку про те, що з ним нещасних випадків трапитись не може. Як правило такі люди і стають жертвами пожежі та інших надзвичайних ситуацій.

Аби не трапилось подібного лиха ДСНС України застерігає громадян неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та на виробництві. Не паліть у власних помешканнях та будьте обережними в поводженні з відкритим вогнем. Запам’ятайте одну істину – Ваша безпека у ваших руках!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ