В.о. начальника хмельницької обласної міліції прозвітував про роботу перед громадою на засіданні Ради "Майдану"

В.о. начальника хмельницької обласної міліції прозвітував про роботу перед громадою на засіданні Ради "Майдану"

30.03.14 13:36 0 738
Виконуючий обов’язки начальника Управління МВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний на запрошення членів хмельницької Ради “Майдану” відвідав їхнє засідання, прозвітував про роботу та розповів про своє бачення реформування системи МВС та шляхи боротьби зі злочинністю.

Полковник міліції коротко охарактеризував криміногенну ситуацію в регіоні, розповів про кадрові перестановки в обласному управлінні та територіальних підрозділах. Зокрема, наголосив на тому, що за його ініціативи правоохоронці в процесі позачергової атестації проходитимуть психологічне тестування, яке визначатиме рівень їхньої корисливої мотивації, або, іншими словами, схильність до корупційних діянь.

Олександр Григорович розповів і про ті перші кроки, які уже вжиті обласним управлінням для оптимізації діяльності. Так, 7 сучасних автомобілів з автопарку, який обслуговував апарат УМВС, передані територіальним міськрайорганам для використання у роботі підрозділів, які безпосередньо займаються розкриття злочинів «на землі». Для більшої зручності у наданні громадянам послуг, які не стосуються розкриття злочинів, розробляється схема повної оптимізації цих процесів, яка б дозволила у мінімальні строки і з найменшими затратами, наприклад, продовжити дозвіл на зброю або отримати довідку про несудимість.

Цілком відверто міліцейський очільник відповідав і на запитання особистого характеру. Зокрема, розповів і свою біографію, повідав і про родину, і навіть про будинок, у якому мешкає та те, як, за які кошти та скільки років його будував.

Про позитивне сприйняття представниками громадськості новопризначеного міліцейського керівника свідчила відсутність агресії з боку присутніх у залі та оплески, якими його провели з трибуни після виступу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ