Роговцева: В головах росіян така антиукраїнська пропаганда, що їх ні в чому не переконаєш

Роговцева: В головах росіян така антиукраїнська пропаганда, що їх ні в чому не переконаєш

30.03.14 17:16 0 776
У Росії наразі багато людей думає, що в Україні та, зокрема у Львові, панує фашизм, тому їхати сюди небезпечно. Водночас переконати їх у зворотному майже неможливо, оскільки пропаганда діє дуже сильно.

Про таке 29 березня, розповіла на прес-конференції у Львові народна артистка України Ада Роговцева.

Актриса нещодавно побувала у Ростові-на-Дону. Вона поділилася своїми враженнями від росіян, зважаючи на останні події.

«Їх не можна переконати. Вони так переконливо говорять, що на третій-четвертий день ти сам починаєш думати, що вони все правильно кажуть. У Росії дуже діє пропаганда… Вони наступаюча сторона, і через те вони озброєні краще, ніж ми. Україна все життя захищається. Але наша захисна позиція часто програє у досягненні цілі», – зазначає народна артистка.

Також, з її слів, багато росіян говорять, що української мови немає, як і білоруської. «Чула, як кажуть українцям: «Бідні ви, бідні. Вас заїли «бандерівці», фашизм, агресія, люди здуріли від націоналізму». Вони переконані у цьому настільки, що думають, наче у Львові відразу тебе вб’ють за те, що заговориш російською. Переконати у зворотному неможливо! Пропаганда і перекручена інформація зайшла людям у голови», – говорить Ада Роговцева.

Крім того, вона додала: «Ми зараз перестали їздити на фестиваль до Миколи Бурляєва (міжнародний кінофестиваль «Золотий Витязь», – ред.), тому що з людиною стало неможливо спілкуватися». За її словами, деякі колеги налаштовані антиукраїнськи. Проте водночас, як вона зазначила, є багато акторів, цілі театри, де підтримують українців.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ