Про це пише The Daily Mail.
Оцінка поживності робиться на підставі методу приготування продуктів і залежно від розміру порції. Наприклад, вводячи «солодку картоплю проти картопляне пюре», ми отримаємо 4,2 грами цукру на 100 грамів у солодкій картоплі і 0,5 грама цукру в пюре. Натомість солодка картопля обходить пюре за кількістю калію, кальцію і вітаміну А. Можна міняти розмір порції, метод приготування та інші додаткові характеристики, спостерігаючи за тим, як це впливає на склад. Так, вибираючи «пюре, приготовлене з молоком і маргарином», вміст жиру збільшується до 4,7 грами, а «пюре з вершковим маслом» має 5 грамів жиру.
Порівнювати можна й продукти з різних груп (наприклад, шинку і виноград).
Сервіс розроблений на основі даних Міністерства сільського господарства США. Ідея створити подібний пошуковий механізм виникла після аналізу історій пошукових запитів. Виявилося, люди часто шукають склад продуктів. Тим часом у мережі та на самих продуктах часто можна зустріти суперечливу інформацію.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Майже третина українців ...
Наступна новина: ДТП на Тернопільщині: дві ...