Якщо агресор перейде кордон, українська армія повинна відкривати вогонь, – Порошенко

Якщо агресор перейде кордон, українська армія повинна відкривати вогонь, – Порошенко

30.03.14 15:28 0 732
Політик вважає, що пора відповідати на дії росіян. При цьому нардеп вважає, що українська влада не повинні давати кримчанам надію, що завтра півострів буде швидко звільнений.

Народний депутат, потенційний кандидат в президенти України Петро Порошенко вважає, що українська армія повинна відкривати вогонь якщо російські військові перейдуть кордон Криму, про це в четвер, 27 березня, він повідомив в інтерв’ю ВВС- Україна.

«Я впевнений, що якщо агресор перейде кордон Криму, українська армія повинна відкривати вогонь. Ми не можемо далі миритися або демонструвати м’які дії» – сказав Порошенко.

При цьому нардеп вважає, що українська влада не повинні давати кримчанам надію, що завтра півострів буде швидко звільнений.

«Крим окупований. Окупованому в результаті агресії. Це дуже важка і складна ситуація для України, і ми повинні вживати всіх заходів» – додав він.

Політик вважає, що Росія отримала максимальні санкції за анексію півострова.

«Це, з одного боку, санкції, які здійснюють наші міжнародні партнери. З іншого боку – твердість позиції українців. З третього – це економічна позиція. Коли житель України продемонструє, що він живе набагато щасливіше, ніж житель Криму, я впевнений, що кримчани також розчаруються» – сказав Порошенко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ