Волинські правоохоронці викрили працівника пенітенціарної служби, котрий за окрему плату передавав засудженим мобільні телефони

Волинські правоохоронці викрили працівника пенітенціарної служби, котрий за окрему плату передавав засудженим мобільні телефони

30.03.14 19:34 0 793
На посадовця складено адмінпротокол про вчинення корупційного правопорушення. Тепер чоловікові доведеться сплатити штраф від 850-ти до 1700 гривень із конфіскацією дарунка.

Працівник слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області двічі, виконуючи свої службові обов’язки на території слідчого ізолятора, отримав у якості дарунка для себе неправомірну вигоду на загальну суму 820 гривень за те, що проніс на територію СІЗО та в подальшому передав засудженим мобільні телефони із зарядними пристроями до них та сім-картками мобільного оператора.

Таким чином посадовець порушив обмеження щодо використання службового становища та пов’язаних із цим можливостей, обмеження щодо одержання дарунків (пожертв), які передбачені, п.1 ч.1 ст. 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», отримавши неправомірну вигоду, внаслідок чого вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали направлено на розгляд суду.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ