Путін привернув увагу Обами до «триваючого розгулу екстремістів» в Україні – повідомлення Кремля

Путін привернув увагу Обами до «триваючого розгулу екстремістів» в Україні – повідомлення Кремля

30.03.14 13:06 0 876
Президент Росії Володимир Путін в телефонній розмові з президентом США Бараком Обамою привернув увагу до «триваючого розгулу екстремістів, які безкарно здійснюють акти залякування відносно мирних жителів, владних структур, органів правопорядку» в різних регіонах України і в Києві. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляє сайт Кремля, в цьому контексті Путін запропонував «розглянути можливі кроки міжнародного співтовариства зі сприяння стабілізації обстановки. Домовилися, що найближчим часом конкретні параметри такої спільної роботи буде обговорено керівниками зовнішньополітичних відомств Росії і США».

Путін також привернув увагу до «фактичної зовнішньої блокади Придністров`я, що призводить до суттєвого ускладнення умов життя жителів регіону, перешкоджає їх пересуванню, нормальній торговій й економічній діяльності. Акцентується, що Росія виступає за справедливе і всеосяжне врегулювання придністровської проблеми, зацікавлена в ефективній роботі нинішнього переговорного формату «5+2».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі протягом ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ