Закарпаття: на 1 000 000 гривень вилучено наркотиків на Свалявщині

Закарпаття: на 1 000 000 гривень вилучено наркотиків на Свалявщині

30.03.14 20:04 0 829
Оперативники міліції «придбали» три кілограми марихуани в селі Сасівка Свалявського району. Двоє 25 річних продавців наркозілля «відпочивають» в ІТТ.

о першій годині ночі оперативниками міліції «на гарячому» було затримано групу жителів Свалявщини, що пропонували до продажу рюкзак з наркозіллям. Три кілограми марихуани 25 річні ділки намагалися збути оптом. Покупцями в кримінальній оборудці виступили оперативники міліції. В ході проведення спецоперації із документування та затримання торговців наркотичним зіллям у присутності понятих вилучено рюкзак, в якому знаходились 3 поліетиленові вакуумні пакети з вмістом речовини рослинного походження "марихуани" загальною вагою більш ніж 3 кілограми. У його спільника вилучено кошти в сумі 25000 гривень. В ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні одного з торговців отрутою вилучено ще два кілограми наркотиків. Загальна ринкова вартість вилученого зілля сягає понад 1 000 000 гривень.

- Перед міліцією Закарпаття поставлено завдання на ліквідацію наркотрафіку та затримання збувачів наркотичних засобів, - прокоментував керівник Закарпатської міліції Сергій Шаранич.

Наркотичну речовину направлено на дослідження в експертно – криміналістичну службу УМВС. Наркоторгівці затримані в порядку ст.208 КПК України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Буковинця затримали під час ...

КОМЕНТАРІ