В Закарпатській області ужгордські міліціонери затримали розбійника в Мукачеві

В Закарпатській області ужгордські міліціонери затримали розбійника в Мукачеві

30.03.14 19:32 0 697
Розбійника з Воловеччини, який скоїв напад на цілодобовий продовольчий магазин по вулиці Бородіна в обласному центрі, ужгородські оперативники карного розшуку затримали в Мукачеві.

Вчора, о 06.30, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції зателефонувала власниця місцевого продовольчого магазину і повідомила, що невідомий чоловік зайшов до приміщення магазину і, погрожуючи 33-річній продавчині застосуванням предмета, схожого на мисливську рушницю, заволодів грошима з каси в сумі близько 3500 -- 4000 гривень.

На місце події виїхали працівники карного розшуку і слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що подія сталася ще дві години тому, але продавчиня про неї нікого не повідомила, а вирішила дочекатися ранку – коли прийде власниці магазину за виручкою. Через її безглуздий вчинок, було втрачено дві години дорогоцінного часу для розкриття резонансного злочину та затримання зухвалого злочинця по гарячих слідах. Адже у розкритті таких видів злочинів навіть одна хвилина має значеня.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 26-річний житель Воловецького району. Чоловік раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини та шахрайство.

Затримали розбійника вранці в місті над Латорицею -- Мукачеві. У процесі затримання правопорушник чинив опір міліціонерам. Затриманий наразі пояснює, що скоїв злочин із використанням іграшкового автомата, який він купив напередодні в одному з дитячих магазинів Ужгорода.

Наразі відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 12-ти років з конфіскацією майна.

- «Вимога незмінна: Забезпечення правопорядку і спокою суспільства. Жодна людина з нелегальною зброєю не повинна уникати відповідальності перед законом. Розбійники і грабіжники мають бути затримані! Адже розкриття злочинів, затримання і притягнення до відповідальності згідно закону правопорушників - першочергове завдання міліціїі»–коментує керівник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

Враховуючи суспільну небезпечність правопорушника та його кримінальне минуле, вирішується питання про обрання відносно нього міру запобіжного заходу – арешт. Розслідування триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «Зараз ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ