В Закарпатській області виноградівські правоохоронці провели операцію "Нагляд"

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці провели операцію "Нагляд"

30.03.14 15:09 0 869
Метою операції є звірка обліків раніше судимих осіб, перевірка їх способу життя і поведінки та недопущення випадків вчинення ними злочинів, а також їхнє виправлення.

Крім того, правоохоронці в ході операції перевіряють дотримання піднаглядними правил адміністративного нагляду і встановлених щодо них обмежень. Підвищена увага приділяється виявленню фактів незаконного зберігання зброї, наркотичних засобів і прекурсорів.

Так, в ході проведення операції виноградівськими дільничними інспекторами міліції відпрацьовано 8 осіб, які перебувають під адміністративним наглядом. Складено 3 адміністративних протоколи за статтею 187 Кримінального кодексу України (Порушення правил адміністративного нагляду) та встановлено один адміннагляд за раніше судимим.

Також правоохоронці перевіряють спосіб життя осіб, які формально підпадають під адміністративний нагляд і систематично порушують громадський порядок. У разі необхідності вирішується питання про поставлення даних осіб на адміністративний нагляд.

- Операція «Нагляд» - це комплекс організаційних та практичних заходів, які здійснюються працівниками міліції та спрямовані на зменшення злочинності шляхом профілактичного впливу на раніше судимих осіб та недопущення скоєння ними нових злочинів та правопорушень,- говорить начальник Виноградівського райвідділу міліції Янош Дорчинець.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ