Сидір Кізін: «Зараз українська нація є консолідованою як ніколи раніше»

Сидір Кізін: «Зараз українська нація є консолідованою як ніколи раніше»

30.03.14 19:22 0 812
Під час урочистого відкриття пам’ятного знаку борцям за волю України Миколі Сціборському та Омеляну Сенику, голова облдержадміністрації Сидір Кізін виступив із промовою перед громадськістю. Сидір Васильович звернув увагу на те, що у день народження ідеолога українського націоналізму Миколи Сціборського нова влада разом з громадою вшановує справжніх героїв нашої держави. Вони були молодими людьми, коли загинули за волю України. Він зазначив про те, що житомирська земля багата видатними діячами, серед яких одне із чільних місць займають Микола Сціборський та Омелян Сеник. За словами очільника області, їхній життєвий шлях надихає нас на боротьбу.

Сидір Кізін вказав на те, що перед Україною стоять серйозні виклики. В першу чергу це пов’язано із військовою агресією з боку Російської Федерації. Зараз українська нація є консолідованою як ніколи раніше. Ми забули про розбрат і об’єдналися у спільній боротьбі за нову країну.

Голова облдержадміністрації визнав, що йому приємно бути поряд із громадою та представниками влади різних рівнів. Він висловив переконання, що вже скоро ми матимемо країну, якою будемо пишатися. Сидір Кізін побажав усім наснаги до спільної роботи і боротьби на благо нашої держави.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ