Секонд хенд оптом

Секонд хенд оптом

30.03.14 23:25 0 1121
Компанія Гермес зарекомендувала себе, як надійний і стабільний партнер на ринку одягу second hand в Москві. Покупцям вони пропонують купити дешево найкращий товар! Одяг та взуття секонд хенд оптом і сток оптом з таких європейський країн, як Швейцарія, Франція, Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Англія та інші.

Регулярні поставки товару на оптовий склад дають компанії Гермес велику перевагу перед конкурентами. Вони пропонують секонд хенд оптом з широким асортиментом і високою якістю. Продаж second hand оптом здійснюється, як великими партіями товару, так і дрібнооптовими партіями від однієї упаковки вагою 15 кг. Завжди покупців цікавить основне питання - скільки ж коштує товар?

Для постійних покупців Гермес пропонує гнучку систему знижок. Для нових покупців пропонуються додаткові знижки та спеціальні пропозиції. Для зручності роботи на нашому сайті: http://www.secondhand-optom.ru/ є форма саме зворотного зв'язку, за допомогою якої можна задати питання про придбання товару, дізнатися яка вартість товару, зробити заявку або попросити додзвонитися.

На запитання співробітники відповідають швидко і оперативно. Якщо Вам необхідно проконсультуватися в неробочий час, зателефонуйте по мобільному телефону або напишіть листа.

Основні переваги:

Гнучка система знижок для постійних покупців , тому що Гермес - це оптова база .
Спеціальні умови для нових покупців , приваблива ціна товару.
Стабільні поставки товару високої якості
Он-лайн консультації Вашого персонального менеджера
Зручний графік роботи
І головне - Гермес допоможе відкрити свій бізнес!


Джерело: http://www.secondhand-optom.ru/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як заробити на Форекс?
Наступна новина: Що таке ліжко-горище?

КОМЕНТАРІ