Що таке ліжко-горище?

Що таке ліжко-горище?

30.03.14 23:29 0 1564
Ніщо так не зможе оптимізувати простір маленької кімнати як компактна ліжко-горище. Різноманіття форм ліжок- горищ і політ фантазії дизайнерів дозволить зробити ваш інтер'єр не тільки функціональним, але і стильним. Ви можете купити ліжко - горище або виготовити її на замовлення з урахуванням ваших примх: починаючи від кольору і закінчуючи формою і розміром. Отримуйте від своєї квартири максимум комфорту і простору. Дивуйте близьких і друзів неординарними і зручними інтер'єрами, використовуючи ліжко-горище: http://www.mpartya.ru/catalog/krovati-cherdaki/krovat-cherdak-so-stolom. Робіть ваше життя ще цікавіше і боле комфортніше.

ЛІЖКО ГОРИЩЕ, ЩО ЦЕ?

Ліжко -горище це звичайна ліжко, тільки з тією різницею, що спальне місце у неї перебувати на другій полиці і до нього підіймаються по сходах. А під спальним місцем, на першому поверсі знаходитися письмовий стіл, тумбочки і шафа або щось інше залежно від моделі ліжка. Виграшним моментом ліжка- горища є, те, що ви можете «сховати» стіл, речі , техніку та іншу побутову начиння під ліжко, в прямому сенсі цього слова! Не складно здогадатися, що свою назву ліжко отримала завдяки сходах, по якій ви забираєте на спальне місце, ніби на горище. Оригінальна задумка лежить не тільки в економії місця, але і в щоденній ненав'язливою гімнастиці - підіймаючись на ліжко і злазячи з неї!

Найчастіше такі ліжка вибирають для дитячої кімнати, але ліжка-горища купують і для дорослих спалень. Так, дорослим підходять двоспальні ліжка-горища . Вони відрізняються від звичайних ліжок- горищ тільки тим, що спальне місце розраховане для двох, і відповідно великими розмірами.


Джерело: http://www.mpartya.ru/catalog/krovati-cherdaki/krovat-cherdak-so-stolom
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Секонд хенд оптом
Наступна новина: Керівник хмельницької ...

КОМЕНТАРІ