На Прикарпатті продовжуються заходи щодо добровільної здачі зброї

На Прикарпатті продовжуються заходи щодо добровільної здачі зброї

31.03.14 10:26 0 708
З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, УМВС України в Івано-Франківській області протягом квітня проводитимуться заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб.

Правоохоронці нагадують, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законодавством передбачено кримінальну відповідальність.

Усім нам відомо, що зброя має властивість стріляти. Наявність зброї на руках у людей, які не мають права і не вміють нею користуватися може призвести до біди. А це життя і здоров’я наших з вами дітей та близьких! Наша спільна справа зробити усе можливе для того, аби цього не сталося.

Міліціонери наголошують, що закон передбачає звільнення від кримінальної відповідальності осі, які добровільно здають зброю. Отже, громадяни, які добровільно звернулися до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. У разі вилучення такої зброї працівниками міліції, особи будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Правоохоронці вкотре закликають громадян добровільно здати вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини та спеціальні засоби, у тому числі – неправомірно вилучені з будівель правоохоронних органів та спеціальних служб.

За більш докладнішою інформацією про порядок добровільної здачі зброї жителі області можуть звертатися у районні відділи внутрішніх справ чи безпосередньо до відділу дозвільної системи УГБ УМВС України в Івано-Франківській області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 19.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ