Дачу франківчанки обікрали на 10 тис.грн

Дачу франківчанки обікрали на 10 тис.грн

31.03.14 12:46 0 818
До Рогатинського райвідділу міліції звернулась 28-річна франківчанка з повідомленням про те, що гаражне приміщення дачного господарства, що в одному із сіл району, обікрали. Невідомі особи, шляхом пошкодження замка дверей гаражу, проникли всередину та викрали дорогі інструменти.

З приміщення зник електродвигун, точильний верстат, болгарка, набір ключів, електродробильна установка. Загальна сума завданих збитків склала близько 10 000 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів за гарячими слідами правоохоронцям вдалося встановити осіб підозрюваних у вчиненні крадіжки.

Виявилось, крадіжку вчинив раніше судимий мешканець села, де знаходилась дача заявниці та його приятель. Під час огляду житла 25-річного чоловіка, працівники райвідділу міліції виявили та вилучили викрадені речі, а також взуття, в якому правопорушник вчинив крадіжку. Зловмисники у скоєному зізналися.

Згідно Кримінального кодексу України, за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, злодіїв можуть покарати позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ