В Івано-Франківській області постійний клієнт пункту прийому металобрухту виявився крадієм

В Івано-Франківській області постійний клієнт пункту прийому металобрухту виявився крадієм

31.03.14 10:48 0 777
Тисменицькі правоохоронці розшукали чоловіка, який вчиняв крадіжки металобрухту з сільськогосподарської бази району. Збитки перевищують понад 7000 гривень.

До чергової частини Тисменицького райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжки металобрухту від директора підприємства «Агросервіс». Чоловік розповів, що у всіх випадках зловмисник діяв за одною і тою ж схемою: металевим дротом пошкоджував замки та проникав на територію, відтак вчиняв крадіжки.

Працівники міліції розпочали пошуки крадія. Перевіряючи пункти заготівлі металобрухту, оперативники виявили крадені металеві предмети. Працівник пункту розповів, що їх здавав постійний клієнт та описав його. За складеним описом міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний житель району.

Чоловіка правоохоронці затримали та доставили до райвідділу. Він розповів, що крадений металобрухт перевозив на грузовому таксі, здавав на металобрухт, а з отриманих грошей розплачувався з водієм за надану послугу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення - крадіжки. Також правоохоронці перевіряють цього громадянина на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Ірина Сех затвердила ...

КОМЕНТАРІ