Тернопільська область: у лісових масивах проводяться рейди з метою недопущення пожеж

Тернопільська область: у лісових масивах проводяться рейди з метою недопущення пожеж

31.03.14 11:42 0 754
З настанням весни та теплої погоди люди все частіше йдуть відпочивати на природу. При цьому багато хто забуває дотримуватись вимог пожежної безпеки.

Викинутий недопалок чи необережне поводження з вогнем часом призводять до масштабних пожеж. У результаті горіння сміття в повітря потрапляють шкідливі, навіть канцерогенні, речовини. Вогонь може перекинутись на найближчі населені пункти, житлові будинки, адміністративні будівлі, урожайні поля тощо.

З метою попередження пожеж в екосистемах, 29 - 30 березня співробітники ДСНС спільно із працівниками лісового господарства та міліції провели рейди по лісових масивах.

Під час роботи рейдових бригад з відпочиваючими проводились профілактичні бесіди та роз’яснювались елементарні правила пожежної безпеки під час відпочинку в лісі, а також вручили їм пам’ятні листівки з відповідною інформацією.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає: будьте обережними під час відпочинку в лісі, не розводьте та не залишайте без догляду багаття поблизу лісових масивів. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти ліси від пожеж.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водія, який збив ...
Наступна новина: У Москві затримали трьох ...

КОМЕНТАРІ