Олег Панькевич за те, щоб позбавити Сергія Глазьєва статусу іноземного члена НАН України

Олег Панькевич за те, щоб позбавити Сергія Глазьєва статусу іноземного члена НАН України

31.03.14 12:15 0 803
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич закликав президента Національної академії наук України, академіка НАН України Бориса Патона позбавити радника президента Російської Федерації Сергія Глазьєва статусу іноземного члена НАН України. Про це йдеться в депутатському запиті Олега Панькевича.

Як зазначає Олег Панькевич, на офіційному сайті Національної академії наук України є інформація, що Сергій Глазьєв є іноземним членом НАН України за спеціальністю теорія економічного розвитку.

"Враховуючи той факт, що С. Глазьєв є одночасно радником Президента Російської Федерації Володимира Путіна, який керує збройною агресією проти України на території Автономної Республіки Крим і здійснив акт анексії Кримського півострову до складу Російської Федерації, прошу Вас розглянути питання про позбавлення С.Ю. Глазьєва статусу іноземного члена НАН України", - зазначає Олег Панькевич.

Нагадаємо, що Сергій Глазьєв відомий своєю українофобською позицією та підтримкою режиму Путіна. Крім того, він увійшов до списку російських і українських посадовців, причетних до анексії Криму, проти яких Євросоюз оголосив санкції.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області два ...
Наступна новина: Влада Північної Кореї ...

КОМЕНТАРІ