Ірина Сех затвердила перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2014 році на Львівщині коштом спецфонду обласного бюджету

Ірина Сех затвердила перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2014 році на Львівщині коштом спецфонду обласного бюджету

31.03.14 10:54 0 867
Голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех затвердила перелік доріг загального користування та комунальної власності, які ремонтуватимуть коштом спецфонду обласного бюджету. На ці роботи у 2014 році передбачено 61 млн 508 тис. грн. Таку суму закладено у Програмі фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2014 рік, яка затверджена рішенням Львівської обласної ради № 1007 від 18 березня 2014 року.

Програма передбачає повторне затвердження переліків об'єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг, роботи на яких не завершено або не було розпочато у 2013 році. Зокрема, 51 млн 441 тис. грн. буде спрямовано на ремонт доріг загального користування місцевого значення, 5 млн 67 тис. грн. – на дороги комунальної власності у населених пунктах області.

"Зазначені кошти на ремонт доріг загального користування та комунальної власності було передбачено в обласному бюджеті на 2013 рік. Однак із Києва гроші так і не надійшли, запланований ремонт доріг не було проведено через відсутність фінансування. Зараз документ скеровано в Службу автомобільних доріг та в органи місцевого самоврядування для виконання", – зазначила Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Прикарпатські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ