В Закарпатській області мукачівські міліціонери викрили юних крадіїв радгоспного добра

В Закарпатській області мукачівські міліціонери викрили юних крадіїв радгоспного добра

31.03.14 09:43 0 740
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся керівник одного з радгоспів Мукачівщині та повідомив, що з території господарства невідомі вкрали бетонні шпалери в кількості двісті штук. Сума збитків становить близько п”яти тисяч гривень.

Дільничний інспектор міліції, який обслуговує дану територіальну дільницю, провів подвірний обхід та опитав місцевих жителів. В результаті оперативно-розшукових заходів дільничний Сергій Рябошапка дізнався, що до злочину причетні двоє неповнолітніх жителів села.

Хлопці зізналися та розповіли правоохоронцеві, що вони безперешкодно кілька разів проникали на територію радгоспу та виносили звідти бетонні шпалери, які ховали неподалік. Тим часом підшуковували клієнтів. На ринку одна шпалера коштує близько тридцяти гривень, а хлопці продавали її за шість.

Також дільничний з”ясував, що обидва хлопці виховуються в неблагополучних родинах, напівсироти, а їх матері зловживають спиртними напоями, ніде не працюють. Безгрошів”я і змусило підлітків піти на злочин.

Нині близько 60 бетонних шпалер повернуто потерпілому, інші ж хлопці встигли продати. Гроші витратили на одежу, канцтовари для навчання та продукти харчування.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Києві на Майдані ...

КОМЕНТАРІ