У Львівській області у Миколаєві відновлено роботу плавального басейну “Ювілейний”

У Львівській області у Миколаєві відновлено роботу плавального басейну “Ювілейний”

31.03.14 20:55 0 774
У м. Миколаїв Львівської області нещодавно відбулося урочисте відкриття реконструйованого плавального басейну спортивно-оздоровчого комплексу “Ювілейний” Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Участь у відкритті басейну взяли в.о. голови Миколаївської райдержадміністрації Петро Боровець, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова Миколаївської районної ради Ольга Жила та представник головного мецената реконструкції ПАТ “Миколаївцемент” Роман Сидор.

Після урочистого відкриття відбулося відкрите показове заняття секції з плавання місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, яка відтепер відновить тренувальний процес у басейні.

Басейн відновив функціонування після завершення I-ї черги ремонтних робіт, зокрема у спортивному комплексі здійснено ремонт роздягалень, заміну облицювальної плитки чаші та приміщення плавального басейну, оновлено систему очищення води та обладнання котельні. Зазначені роботи здійснені коштом ПАТ “Миколаївцемент”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Прем’єр Туреччини ...

КОМЕНТАРІ