Чернівецькі УБОЗівці вилучили понад 212 300 пачок цигарок з підробленими акцизними марками

Чернівецькі УБОЗівці вилучили понад 212 300 пачок цигарок з підробленими акцизними марками

31.03.14 19:30 0 790
Група осіб, до якої входили четверо буковинців, реалізовувала фальсифіковані тютюнові вироби на території одного з найбільших ринків Західної України.

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області в рамках відкритих кримінальних проваджень провели санкціоновані обшуки на торгових точках реалізації вказаної фальсифікованої продукції та за місцем проживання горе-підприємців.

Загалом правоохоронці виявили та вилучили 212 тисяч 304 пачки цигарок з підробленими акцизними марками. Орієнтовна їх вартість на «чорному ринку» – 1 мільйон 700 тисяч гривень.

Зазначимо, дані кримінальні провадження відкриті за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) та 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інспектори ДАІ Львова ...
Наступна новина: Важливо, що з території ...

КОМЕНТАРІ