Співробітники Чернівецького УБОЗу врятували підприємця від розбійного нападу, викривши озброєну організовану злочинну групу

Співробітники Чернівецького УБОЗу врятували підприємця від розбійного нападу, викривши озброєну організовану злочинну групу

31.03.14 20:20 0 879
31-річний чернівчанин організував та очолив банду. На меті у зловмисників були напади на мешканців Чернівецької області та заволодіння чужим майном.

До складу злочинної групи, окрім організатора, входило ще четверо осіб. Банда вийшла всеукраїнською, адже окрім мешканців Чернівців та Чернівецької області, серед зловмисників – киянин та житель одного з сіл Львівської області.

Своєю потенційною жертвою чоловіки обрали приватного підприємця. Сума, якою прагнули поживитися – понад 150 тисяч гривень. Зловмисники склали детальний план вчинення розбійного нападу, кожен учасник банди мав конкретні завдання.

Чоловіки для виконання запланованого мали два автомобілі, один з яких був із реєстраційними закордонними номерними знаками. Також підшукали та придбали вогнепальну зброю, а саме пістолет калібру 9 мм, електрошокер, ніж та інші знаряддя, необхідні для розбійного нападу.

Однак, на щастя, реалізувати свій задум зловмисникам завадили міліціонери під час проведення негласних слідчих дій – контроль за вчиненням злочину.

Нині двоє зі зловмисників перебувають у СІЗО. Учасникам організованої злочинної групи оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 10 тисяч тернополян ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ