У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

31.03.14 20:37 0 888
За добу до міліції надійшло 22 повідомлення про скоєння крадіжок. За 21 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Близько восьмої ранку рівнянка Тетяна повідомила до міліції, що в ніч на 27 березня з одного з магазинів на мікрорайоні «Північний» у Рівному, де вона працює продавцем, були викрадені гроші в сумі близько 1300 гривень та продукти харчування. Зловмисники проникли до приміщення шляхом злому замка вхідних дверей. Збиток встановлюється.

— 60-річна Тамара повідомила правоохоронців, що з її квартири по місцю проживання у Рівному було викрадено гроші у сумі близько 3000 гривень. Зловмисники проникли до оселі шляхом відкриття балконних дверей.

— 54-річна Віра з Млинова повідомила до міліції, що в одному з магазинів районного центру невідомі особи пошкодили віконне скло. Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що вночі невстановлена особа, шляхом розбиття віконного скла в приміщенні магазину, проникла в приміщення, звідки викрала товарно-матеріальні цінності. Сума матеріального збитку встановлюється. Проводиться ревізія.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ