На Тернопіллі на заощадження бабусі спокусилася внучка

На Тернопіллі на заощадження бабусі спокусилася внучка

31.03.14 16:04 0 713
Три тисячі гривень та майже дві тисячі євро викрала з помешкання пенсіонерки її 23-річна внучка. Злодійку міліціонери розшукали у Тернополі, де вона разом із чоловіком витрачала бабусині заощадження.

Потерпіла, 66-річна жителька Ланівецького району, не одразу повідомила про крадіжку правоохоронцям. Спочатку бабуся намагалася самотужки розшукати липкоруку внучку, яка проживає на Теребовлянщині. Думала, мабуть, що родичка одумається. Однак 23-річна дівчина на зв'язок не виходила, вдома теж не з’являлася. Коли усі спроби пенсіонерки розшукати родичку виявилися безрезультатними, вона звернулася за допомогою до працівників місцевого райвідділу.

Як розповіла правоохоронцям потерпіла, внучка не вперше краде у неї гроші, проте раніше суми були набагато меншими – 100-300 гривень. Однак бабуся, як мовиться, не хотіла виносити сміття з хати, соромилася вчинків своєї непутящої родички. Проте останнього разу апетити онуки зросли - забрала зі сховку усі заощадження пенсіонерки. За словами потерпілої, до будинку дівчина пробралася, відваживши віконну шибу в спальні.

Злодійку співробітники Ланівецького райвідділу міліції розшукали у Тернополі. Частину крадених грошей у неї вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваної слідчі кваліфікують частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Триває досудове слідство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Манджукича продають у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ