Закарпаття: з мешканцями Мукачева спілкувався головний "бнонівець" області

Закарпаття: з мешканцями Мукачева спілкувався головний "бнонівець" області

31.03.14 17:48 0 799
Особистий прийом громадян в адмінприміщенні Мукачівського міськвідділу міліції провів т.в.о. начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Валерій Шнуренко.

До Валерія Олександровича звертались мукачівці з різними питаннями: від профілактичних заходів щодо поширення наркоманії серед молоді - до перегляду закритих кримінальних проваджень.

Так, директор ЗОШ №15 Юрій Голіш розповів про співпрацю з міліцією, спортивні та інші розважальні заходи з школярами навчального закладу. 2/3 усіх учнів школи – це хлопці. Багато з них цікавляться футболом, навіть грають у дитячій збірній ФК «Говерла», проте трапляються поодинокі випадки, коли юнці сходять з правильної стежки.

В результаті були сплановані заходи, в рамках яких правоохоронці покажуть молоді, що жити добре, весело і цікаво можна і без пагубних звичок, в тому числі і без наркотиків.

Іншого відвідувача, мукачівця Петра, цікавили причини закриття одного кримінального провадження. Полковник Шнуренко роз`яснив порядок написання позовної заяви та звернення до суду, адже його питання має розглядатись у рамках цивільно-правових відносин.

Усі без винятку звернення громадян, які були озвучені в ході особистого прийому, одразу належним чином оформлялися та передавалися для розгляду й прийняття рішення.

- Наблизити діяльність міліції до потреб громадян – це тепер ключове питання у роботі правоохоронного органу,- підсумував Валерій Шнуренко. - Саме тому така форма діалогу з населенням, як прийом громадян, буде і надалі застосовуватись у роботі міліції.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Львівщина: подяка!

КОМЕНТАРІ