В Закарпатській області жителі Мукачівщини обікрали новобудову свого односельця

В Закарпатській області жителі Мукачівщини обікрали новобудову свого односельця

31.03.14 14:46 0 783
Із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернуся житель Мукачівського району, який повідомив, що з його новобудови, невідомі викрали будівельні інструменти. Сума збитків становить близько 3000 гривень.

На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівникам карного розшуку вдалося розкрити цей злочин і надати неспростовні докази крадіям, які спочатку всіляко заперечували свою причетність до крадіжки.

Правоохоронці з”ясували, що чоловіки проживають в тому ж селі, вже довгий час ніде не працюють. Грошей не було, тому і вирішили вчинити крадіжку, а саме обікрасти свого односельчанина. Справа в тому, що цей чоловік винаймає квартиру в Мукачеві, будинок будує в селі та періодично туди навідується. Відсутністю господаря й скористалися злодії.

Серед ночі вони подалися до будинку, пошкодили вхідні двері та викрали звідти будівельні інструменти, які в подальшому хотіли продати. Та свого наміру до кінця не довели, так як були затримані правоохоронцями.

Речові докази вилучено. Слідчим по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За минулі вихідні, 29-30 ...
Наступна новина: У Львівській області двійко ...

КОМЕНТАРІ