Зловмисник, який у Чернівцях обікрав квартиру народного депутата України, під арештом

Зловмисник, який у Чернівцях обікрав квартиру народного депутата України, під арештом

01.04.14 14:34 0 674
Раніше судимий гастролей у листопаді минулого року провів чотири дні у Чернівцях. За цей час він встиг обікрасти п’ять помешкань.

Неодноразово судимий за квартирні крадіжки 29-річний мешканець Київської області останній раз звільнився з-під варти ще у 2004 році.

Мабуть, весь цей час фортуна була до нього прихильна, але завдяки професійній та злагодженій роботі буковинських оперативників зловмисник знову опинився у ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловік приїхав у Чернівці у середині листопада минулого року. Винайняв собі помешкання та почав обирати майбутніх жертв. Переважно це були квартири на першому-другому поверсі новобудов.

Зловмисник приходив у вечірній час, переконувався, що господарів немає вдома та за допомогою віджиму металопластикових вікон проникав у помешкання. Брав коштовності, гроші та у окремих випадках цінні речі та хутра.

Наразі на рахунку затриманого 2 квартири у Шевченківському та 3 у Першотравневому районах обласного центру.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано міру запобіжного заходу – арешт та оголошено про підозру.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: З 2015 року кримчани ...

КОМЕНТАРІ