Впродовж минулих вихідних буковинські правоохоронці вилучили три одиниці зброї

Впродовж минулих вихідних буковинські правоохоронці вилучили три одиниці зброї

01.04.14 11:05 0 666
У Путильському та Кельменецькому районах буковинці незаконно зберігали мисливську зброю, а у Вижницькому вилучили револьвер.

30 березня міліціонери виявили на горищі господарського сараю, який належить 46-річній мешканці смт Кельменці, обріз мисливської рушниці. Зброю правоохоронці вилучили.

У Путильському районі 29 березня під час проведення санкціонованого обшуку в господарстві 31-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили мисливську гладкоствольну рушницю 12 калібру, яку чоловік незаконно зберігав в будинку по місцю проживання.

А на території Вижницького району на пості ДПС міліціонери зупинили авто, в салоні якого виявили револьвер системи «Наган», калібр 7,62 мм.

Правоохоронці встановили, що зброя належить працівнику одного з лісових господарств Івано-Франківської області і він має на неї відповідний дозвіл. Як виявилося, останній є і власником автомобіля. А водій, який перебував за кермом, знаючи, про зброю у салоні авто, не повернув револьвер власнику.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нічне патрулювання у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ