В Луцьку клуби за місцем проживання розпочали спартакіаду

В Луцьку клуби за місцем проживання розпочали спартакіаду

01.04.14 15:25 0 654
В остатні дні весняних шкільних канікул в спортивному клубі «Одісей» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комітет по фізичній культурі та спорту провів змагання з настільного тенісу. Цим заходом організатори розпочали цикл змагань в рамках спартакіади міста 2014 серед команд клубів за місцем проживання в V групі.

Право найсильнішої команди виборювали 7 клубів за місцем проживання, у складі яких брали участь кращі любителі малої ракетки з мікрорайонів нашого міста 2000-2002 років народження.

Юні спортсмени показали хорошу техніку володіння ракеткою, боротьбу за кожне очко та волю до перемоги. Оскільки змагання були командними, то вони проходили у запеклій боротьбі, адже від кожного учасника залежала доля команди.

За регламентом змагання проходили у два етапи. За підсумками попередніх змагань у підгрупах визначились команди, які продовжили боротьбу за призові місця та нагороди. З групи А до наступного етапу вийшли клуби «Юність» та «Лучеськ». У групі В сильнішими були клуби «Олімпія» та «Одісей».

Саме ці команди боролися за перемогу в змаганнях. За результатами захоплюючих півфіналів та фінальних зустрічей, перемогу в змаганнях святкували юні тенісисти 33-го мікрорайону з клубу «Олімпія». Срібними призерами стала команда клубу «Юність» з району вокзалу, а третіми – клуб «Лучеськ» з Київського майдану.

По закінченні змагань з настільного тенісу переможці та призери були нагороджені дипломами міськспорткомітету.

Наступні змагання для команд клубів за місцем проживання в рамках спартакіади міста міськспорткомітет планує провести в квітні з волейболу серед юнаків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ