В Луцьку депутати міської ради звернулися до керівництва держави щодо загибелі активіста Правого сектору Олександра Музичка

В Луцьку депутати міської ради звернулися до керівництва держави щодо загибелі активіста Правого сектору Олександра Музичка

01.04.14 17:41 0 664
Депутати міської ради підтримали проект рішення, підготовлений депутатом міської ради, керівником Правого сектору у Волинській області Павлом Данильчуком щодо звернення депутатів Луцької міської ради до виконувача обов’язків Президента України, Генерального прокурора України, Голови Служби безпеки України та тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з приводу трагічної загибелі Олександра Музичка та критичної ситуації в органах Міністерства внутрішніх справ.

Павло Данильчук зауважив, що загибель Олександра Музичка викликала неоднозначну реакцію в українському суспільстві. Люди обурені діями працівників правоохоронних органів. Тож, у зверненні стоїть вимога, що у разі доведення вини звільнити Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Євдокимова. Також він нагадав присутнім, що подібне рішення було прийняте на позачерговій сесії Рівненської міської ради.

Секретар міської ради Сергій Григоренко підтримав депутата та наголосив, що, попри неоднозначне сприйняття особистості Олександра Музичка в суспільстві, вбивати людей ніхто немає права.

Висловив свою думку щодо цього питання й депутат Андрій Осіпов, який зауважив, що раніше неодноразово депутати зверталися до керівництва держави, але відповіді на них так і не отримували. Він сподівається, що зі зміною влади ситуація теж зміниться у кращу сторону.

Зрештою, висловивши свої думки щодо цього питання, обранці громади підтримали запропонований текст звернення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія абсолютно жодного ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ