«Українці, берімось за руки!»

«Українці, берімось за руки!»

01.04.14 09:48 0 1050
У Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена відбувся захід в рамках проекту «Єдина Україна. Схід і Захід разом!». Учні школи зустрілись з ровесниками зі східної України, які перебували у м.Луцьку.

Гості познайомилися з історією музичної школи, відвідали навчальні аудиторії та клас-музей основоположника цимбальної школи Волині Романа Скіри.

Підготували вихованці музичної школи і концертну програму. Дует сестер Анни та Анастасії Базюк виконали волинську народну пісню «Летіла гуля», Богдан Чесневський заграв «Польку для цимбалів», Ігор Діденчук виконав на сопілці «Гуцульську рапсодію» та «Сповідь» - на флейті Пана. Власні твори «Коломийка» та «Шопенівська пісенька» запропонувала глядачам Дарина Зубчук. Грою на народних інструментах порадували також Анна Базюк (бандура), Ангеліна Базюк (домра), Андрій Воробей (акордеон). Віртуозним виконанням твору Ф. Шопена «Фантазія експромт» подивувала присутніх Едера Бондарук. Пісню «Даруймо радість» подарував вокальний гурт «Калейдоскоп».

На завершення концерту учень школи Антон Кокотень виконав пісню «Українці, берімось за руки!». Усі присутні в залі, дружно підспівуючи виконавцю, взялись за руки. По завершенню концерту діти обмінялись координатами та ще якийсь час не відходили від фортепіано, де усі охочі мали можливість продемонструвати свою майстерність.

Управління культури (722756)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ