У Волинській області за службове підроблення судитимуть посадовця лісового господарства

У Волинській області за службове підроблення судитимуть посадовця лісового господарства

01.04.14 15:55 0 647
Прокуратурою Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення службового підроблення (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України) інженером з охорони і захисту лісу державного підприємства "Любомльське лісове господарство".

Під час досудового розслідування встановлено, що цей правоохоронець задля створення видимості активної боротьби з лісопорушеннями у червні 2013 року підробив 6 протоколів про адміністративні правопорушення, яких фактично ніхто не вчиняв.

У подальшому, на підставі підроблених офіційних документів, він склав та видав 6 постанов, в які вніс завідомо неправдиві відомості про притягнення громадян до адміністративної відповідальності, хоча самі "правопорушники" про це навіть не здогадувались, оскільки спритник самостійно сплачував штрафи від їх імені.

Свою вину у скоєному інженер з охорони і захисту лісу визнав повністю. Відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості. Тепер слово за судом.

Прес-служба прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ