У Волинській області в автопригодах гинуть і травмуються люди

У Волинській області в автопригодах гинуть і травмуються люди

01.04.14 12:52 0 776
Внаслідок чотирьох дорожньо-транспортних пригод на Волині одна людина загинула, вісім – травмовано.

Водій загинув, а троє пасажирів травмовано в автопригоді, яка трапилася близько 2-ї години ночі у Володимир-Волинському районі. 23-річний водій, керуючи автомобілем «Ауді А6», рухаючись зі сторони cела Блаженик Турійського району в напрямку село Верба Володимир-Волинського району, не впорався з керуванням, а відтак з’їхав у кювет та зіткнувся із придорожнім деревом.

У результаті водій від отриманих травм помер на місці події, 27-річний житель Володимира-Волинського був доставлений у медичний заклад, 20-річні жителі Любомльського району отримали тілесні ушкодження, але після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

Ще одна аварія трапилася о 19-й годині вечора у Володимирі-Волинському. 33-річний водій, керуючи автомобілем «АУДІ А6», виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги в русі мотоциклу «ХОНДА 1000» під керуванням 31-річного місцевого жителя, який прямував по головній дорозі.

Внаслідок зіткнення водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений у медичний заклад.

Окрім цього, о 21-й годині нетверезий водій став винуватцем автопригоди на пр. Відродження в м. Луцьку. 42-річний водій, керуючи автомобілем «Део», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «Газ-3309», що рухався в зустрічному напрямку. У результаті горе-водій отримав тілесні ушкодження, а після огляду лікарів його відпустили додому.

Дорожньо-транспортну пригоду зафіксували також поблизу села Волошки Ковельського району. 44-річний водій, житель Ковеля, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063», намагався здійснити обгін автомобіля «Опель Комбо» під керуванням 61-річного жителя Ковельського району, який рухався в попутному напрямку, однак не впорався з керуванням, не врахував дорожню обстановку та здійснив зіткнення.

Внаслідок зіткнення водій «Опеля» отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася о 2-й годині ночі поблизу Луцька. 53- річний водій автомобіля «ВАЗ-21074», рухаючись зі сторони Рівного в напрямку м. Луцька, зіткнувся з електроопорою.

У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За даними фактами проводиться досудове розслідування по ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гідрометцентр: в Україні ...
Наступна новина: 16 листопада в Україні ...

КОМЕНТАРІ