В Ужгороді на смітнику знайшли муляжі зброї

В Ужгороді на смітнику знайшли муляжі зброї

01.04.14 16:07 0 727
Неподалік пожежної частини на вул.Павловича в Ужгороді випадковий перехожий знайшов чорний поліетиленовий пакет, з якого виступав предмет, з виду схожий на дуло рушниці. Підозріла знахідка лежала біля сміттєвого контейнера.

Чоловік повідомив у міліцію, й на місце знахідки прибули слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції. Коли правоохоронці відкрили пакет, то виявили всередині 11 учбових патронів калібру 5,45 мм. з пластмасовими кулями та три предмети, схожі на автомат Калашникова, кулемет «Дрозд» та пістолет Макарова.

Дані предмети в присутності понятих було вилучено й направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Наразі працівниками міськвідділу проводиться перевірка. Міліціонери з’ясовують, звідки в центрі міста взялися дані предмети і хто їх викинув.

Шановні ужгородці та гості міста! При виявленні підозрілих предметів негайно відійтіть на безпечну відстань та повідомте про знахідку чергові служби 101 і 102. Не наближайтеся до предмету, не торкайтеся і не пересувайте його, не допускайте до знахідки інших людей.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ