В Закарпатській області вільшинківці дякують перечинським правоохоронцям за турботу

В Закарпатській області вільшинківці дякують перечинським правоохоронцям за турботу

01.04.14 08:07 0 796
Керівництво Перечинського райвідділу міліції відкрите та готове до спілкування з населенням. Підтвердженням цьому є щотижневі виїзні прийоми громадян, які здійснюють як начальник міліції, так і його заступники. На таких заходах правоохоронці мають можливість почути про проблеми та негаразди мешканців районів, так би мовити, з перших вуст.

Керівники виїжджають на прийоми громадян переважно у віддаленні від районних центрів населені пункти. Керівництво зважає на те, що територія обслуговування райвідділку достить велика і багато громадян не мають змоги приїхати в міліцію, аби звернутися до них з наболілими питаннями. На тому тижні заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Євген Мельников здійснив прийом громадян у гірському селі Вільшинки Перечинського району. Євген Сергійович поспілкувався з головою сільської ради Іваном Цубиною. В ході розмови, - зазначає Євген Мельников, - порушено питання створення громадського формування на території сільської ради з числа ініціативної молоді, аби громадяни безпосередньо могли брати участь в забезпеченні правопорядку на території свого села.

Питанням, як поставити на облік придбану автівку, зацікавилися аж двоє вільшинківців. Євген Сергійович пояснив та вказав на усі необхідні документи, які необхідні для цього.

Село Вільшинки обслуговує Євген Граб, молодий, але досвідчений дільничний, що добре знає і вміє грамотно організувати роботу власне на місці. З початку року, -відмічає дільничний, - на території села Вільшинки вчинене одне адміністративне правопорушення, один раз зверталися громадяни до органу внутрішніх справ із заявою, яка була внесена до Єдиного обліку райвідділу міліції. Село, загалом, миролюбиве, якихось серйозних проблем тут не виникає. Вільшинківці задоволені роботою свого «шерифа». Порозуміння та співпраця з органами місцевого самоврядування налагоджені на гідному рівні, - відмітив сільський голова Іван Цубина. Іван Іванович подякував заступнику керівника перечинської міліції за увагу та турботу про жителів свого села.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області з ...
Наступна новина: Івано-франківські студенти ...

КОМЕНТАРІ