Молодь Хмельницької АЕС серед призерів конкурсу наукових доповідей

Молодь Хмельницької АЕС серед призерів конкурсу наукових доповідей

01.04.14 10:44 0 673
На конкурсі наукових доповідей, який проходив нещодавно в місті Києві, молодь Хмельницької АЕС поповнила свою медальну скарбничку сріблом і бронзою. В конкурсі наукових робіт серед молоді «ДП «НАЕК «Енергоатом» взяли участь переможці першого етапу конкурсу, який проходив на Хмельницькій АЕС у лютому цього року.

Тематика конкурсних доповідей була різноманітною: від удосконалення підготовки експлуатаційного персоналу АЕС, модернізації контейнерних збірок із зразками-свідками корпусів реакторів ВВЕР-1000 до міжнародного обміну досвідом як складової культури безпеки та ролі перекладача в цьому процесі. Молоді науковці поділилися також кращими практиками своїх підприємств.

Виробничий напрямок на конкурсі наукових доповідей презентував інженер навчально-тренувального центру (НТЦ) ВП ХАЕС Петро Василюк із темою: «Вдосконалення підготовки експлуатаційного персоналу АЕС. Комп’ютерна навчальна система для польових операторів», який посів третє місце.

Слід відзначити, що цього року традиційні умови конкурсу було змінено. З трьох напрямків: виробничого, профспілкового та соціального - два останні були об'єднані в одну соціальну тематику.

Дотриманню вимог безпеки із аналізом наслідків до яких може призвести недостатнє розуміння важливості даного питання, присвячена наукова робота психолога НТЦ Хмельницької АЕС Сергія Кухарука, який став другим в конкурсі наукових доповідей.

Загалом, молодь Хмельницької АЕС завжди достойно представляє свій колектив у даних конкурсах, про що свідчить минулорічна перемога працівника ХАЕС Володимира Гудзя у VI Міжнародній науково-технічній конференції молодих працівників "Молодь АЕС: безпека, наука та виробництво".

За словами молодих науковців Хмельницької АЕС, даний конкурс розкриває науково-технічний потенціал, допомагає підвищенню загального рівня знань, сприєє обміну досвідом, а також пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ