Громадська рада при УМВС України в Хмельницькій області оновила свій склад

Громадська рада при УМВС України в Хмельницькій області оновила свій склад

01.04.14 15:26 0 634
В управлінні МВС України в Хмельницькій області відбулося чергове засідання Громадської ради при УМВС, під час якого було обговорено і затверджено нове Положення та оновлено склад.

До складу оновленої ради увійшов голова правління громадської організації «Фундація «Захист прав дітей» юрист Сергій Коцюба. Також було розглянуто ще декілька заяв на вступ до Громадської ради, але у зв‘язку з відсутністю повного пакета необхідних для вступу документів прийняття рішення по них було відкладено до наступного засідання.

Члени ради також обговорили низку питань, пов‘язаних зі здійсненням контрольної функції за діяльністю міліції, та зустрілися з новопризначеним начальником УМВС України в Хмельницькій області Олександром Розізнаним.

Міліцейський очільник висловив сподівання, що у цей нелегкий для органів внутрішніх справ час Громадська рада виконуватиме не лише контрольну, а й дорадчу функцію, оскільки до її складу входить багато професійних юристів, відомих громадських діячів та місцевих журналістів, які можуть подати слушні поради щодо реформування системи МВС та її наближення до людей.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку клуби за місцем ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ