Нам не треба другої Абхазії, – громадськість про Крим

Нам не треба другої Абхазії, – громадськість про Крим

01.04.14 09:22 0 630
У суботу, 29 березня, народний проект «Вільний мікрофон» на майданах Києва, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька, Рівного та Ужгорода зібрав кілька сотень охочих висловитись: розповідали про наболіле, зверталися до високопосадовців, ділилися цікавими фактами, віддавали шану героям Майдану, декламували вірші Шевченка, скаржились, жартували та передавали вітання глядачам.

Жоден з учасників проекту не лишився байдужим до нової рубрики «Питання тижня». Цього разу людей запитали про їх ставлення до ситуації з Кримом. Майже 70% опитаних, переважно чоловіки, заявили про свою готовність обороняти цілісність України «до останнього подиху». Своєю чергою, жінки переважно вболівають за мирне вирішення конфлікту, закликаючи не допустити, щоб пролилася кров. 97% народних спікерів вважають Крим українським та обурюються діями російських військових на півострові. «Нам кидають уривки фраз, як собакам!» – близько третини львів’ян та киян звертаються до росіян та російськомовного населення Східної України із закликами не вірити путінській пропаганді, а ще 20% людей (переважно рівняни та волиняни) виявляють готовність допомогти людям, яких ситуація в Криму перетворила на біженців, та підтримати кримських татар.

Дивіться народний проект «Вільний мікрофон» щодня щогодини на телеканалі ZIK. Рубрика «Питання тижня» виходитиме в ефір у вечірньому прайм-там вже від.

Нагадаємо, народний проект «Вільний мікрофон» телеканалу ZIK розширив свою географію: окрім львів’ян, з 29 березня, вільно висловити свої думки на будь-яку тему та бути почутими можуть мешканці столиці і ще п’яти міст Західної України. Відтак трибуна справжньої свободи слова тепер чекає всіх, хто має що сказати, щосуботи з 13:00 до 15:00 на Майданах Києва, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька, Рівного та Ужгорода.

«Вільний мікрофон» працює щосуботи з 13:00 до 15:00 за адресами: Луцьк – Театральний майдан, Рівне – майдан Незалежності, Київ – Майдан Незалежності, Тернопіль – Театральний майдан, Івано-Франківськ – вул. Незалежності, Ужгород – площа Шандора Петефі, Львів – пр. Свободи біля пам’ятника Т. Шевченкові.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В облдержадміністрації ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ